Manolo Escobar repassa els seus grans temes en un espectacle 'diferent'


  • Comparteix:

Més de 500 persones gaudeixen del concert de 'Manolo a Escobar' al Teatre-Auditori en un espectacle on l'artista d'Almeria desgrana els temes més significatius de la seva carrera amb una visió teatral. L'obra es basa en un diàleg entre l'artista i l'actor Marc Rosich en el que es recorda la vida del cantant i la seva obra.

El Teatre-Auditori ha tingut aquest dijous un públic ben diferent de l'habitual. Més de 500 persones, majoritàtirament de la tercera edat, han volgut gaudir d'un espectacle de format diferent de Manolo Escobar. La primera part ha servit per recordar la vida i la societat espanyola de postguerra, on Escobar ha cantat temes tan coneguts com 'Ni se compra ni se vende' o el 'Porompompero'. En la segona part, en canvi, el protagonista ha estat la vida artística del cantant amb cançons com 'La minifalda' o 'Viva España'.

Partint sempre de la línia que separa el Manolo, com a ésser musical i popular, i l'Escobar, com a imatge de tòpic que adopta l'astista davant el micròfon, l'espectacle està basat en uns diàlegs amb Marc Rosich i el piano còmplice de Guillermo Marín.

Manolo Escobar ha gaudit des de l'escenari de tot l'espectacle amb el públic santcugatenc.

Manolo Escobar

L'espectaacle s'ha vist molt bé. El públic ha estat molt carinyós i això ajuda molt.


El públic, majoritàriament femení, ha quedat encantat de tot el concert, tal com podem escoltar en les diferents opinions recollides.

Públic

M'ha agradat molt , és un artista que he seguit tota la vida, ha estat magnífic, ell és un dels nostres, és el meu artista preferit.


Durant tot el concert els crits d'eufòria i els aplaudiements s'han barrejat amb els cants d'aquells que han gaudit activament d'un espectacle ben diferent. L'artista, de 76 anys, en porta més de 46 als escenaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.