Més de 500 escolars de la ciutat assisteixen a les primeres funcions del 'Trencanous'


  • Comparteix:

Cartell del 'Trencanous'

Cartell del 'Trencanous'

L'espectacle musical de titelles 'El trencanous' ha permès que els santcugatencs més petits canviessin aquest matí les cadires de l'escola per les butaques del Teatre-auditori. Les dues representacions han estat possibles gràcies a la unió de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i la companyia de teatre 'Per poc'. Aquest espectacle s'obrirà a tots els ciutadans el proper diumenge.

Un noi queda atrapat dins d'una nou dolenta i cal buscar-ne una de daurada per a que pugui escapar. Acompanyats sempre per la música de Txaikovski, els protagonistes inicien un viatge que els portarà a la Xina, Rússia i l'Aràbia per buscar la nou d'or. Els nens s'ho han passat d'allò més bé, mentre que el director de la Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, ha ressaltat la importància de la música per seguir l'espectacle de titelles:

Josep Ferré

L'objectiu de l'espectacle és presentar la música d'una manera diferent


Els prop de 500 alumnes de les escoles de Sant Cugat que han assistit aquest matí al Teatre-auditori ho han fet en dues sessions. Aquesta és una novetat en relació a anteriors muntatges que s'han presentat al públic més petit. Núria Serrahima, coordinadora d'audicions de la Simfònica de Sant Cugat, ens explica per què s'ha decidit dividir els alumnes en dos grups:

Núria Serrahima

És la primera vegada que fem l'espectacle en dues sessions per no actuar davant de 500 nanos


I és que del que es tracta amb 'El trencanous' no és només d'apropar els nens santcugatencs a l'ambient d'un concert al Teatre-auditori. L'objectiu, com explica la Núria Serrahima, és una mica més ampli:

Serrahima

Els nens més petits estan a primera fila per poder veure l'orquestra davant seu


Els professors que han acompanyat els nens en les dues sessions han ressaltat que iniciatives lúdiques i culturals com les d'aquest matí s'haurien de produir més sovint. Els nens, per la seva part, han sortit entusiasmats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.