Les troballes arqueològiques del Monestir centren el cicle sobre Patrimoni

Cultura

Publicat el 15/nov/06 per Alex Rufi

La història del Monestir de Sant Cugat, des de l'època romana fins a l'actualitat, centra aquest dimecres la segona xerrada del cicle de conferències sobre Patrimoni. La conferència, organitzada pel Grup d'Estudis Locals i l'Ajuntament, anirà a càrrec de l'arqueòleg David Molina.

Les darreres troballes arqueològiques de Sant Cugat són el tema central del segon cicle de conferències sobre Patrimoni que té lloc durant aquest mes de novembre al Museu de Sant Cugat. Aquest dimecres, la xerrada se centrarà en el treball arqueològic fet al Monestir. Les excavacions realitzades permeten desxifrar l'antiga estructura del monument i l'evolució del Monestir des de la seva creació.

El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, ha explicat que el segon cicle sobre Patrimoni reforça la tasca que porta a terme aquest equipament cultural.

Lluis Campins

És un Museu jove però en aquests tres anys ha estat desenvolupant les tasques de preservació del patrimoni. En aquest sentit assumeix en tant que organitzador del cicle la importància del patrimoni de Sant Cugat.


La propera conferència parlarà dels jaciments trobats al carrer Major i tindrà lloc el dimecres 22. L'últim dimecres del mes hi haurà una taula rodona sobre la gestió del patrimoni.