Així ho ha dit un dels membres d'Òmnium, Joan Contijoch, que ha afegit que ha estat una ocasió més per conèixer la personalitat de Pla, a través dels seus escrits sobre el menjar.
Joan Contijoch
Es posar de relleu com escrivia Pla, la seva manera de ser i veure la seva personalitat.
Per la seva banda el president dels Amics de la Unesco, Llorenç Batchellí, ha explicat que durant el sopar s'ha llegit quatre fragments breus d'obres de Pla sobre els aliments, on l'autor gironí hi abocava tota la seva ironia.
Llorenç Batchellí
Un primer fragment parla sobre els aperitius, un altre sobre la pasta italiana, un altre sobre la cuina de tardor i finalment el darrer sobre el cafè.
La darrera cita del cicle dedicat a Josep Pla es farà el proper dijous, 16 de novembre, a l'Arxiu Nacional. Es tracta del passi d'un documental al voltant d'una entrevista que el periodista Joaquim Soler Serrano va fer a Pla. L'acte es farà a les vuit del vespre.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.