Lluís Ribas ofereix als santcugatencs un tast de l'exposició 'Ninfas' abans d'estrenar-la als Estats Units


  • Comparteix:

'Ninfas' és el títol de la nova mostra del pintor santcugatenc Lluís Ribas, que ara s'exposa a la nostra ciutat i que properament es presentarà a Palm Beach. A l'exposició es poden veure 11 obres de les 24 que l'autor presentarà a la Galeria Wally Frindlay de la ciutat nordamericana. L'artista té un pacte amb aquesta galeria que no li permet vendre cap quadre de la col·lecció 'Ninfas' a Sant Cugat.

El proper 15 de gener, Lluís Ribas presentarà la seva mostra 'Ninfas' a la Galeria Wally Findlay de Palm Beach, a Florida. Fins llavors, 11 de les 24 peces que l'autor traslladarà als Estats Units estaran exposades a l'espai Lluís Ribas de Sant Cugat.

A 'Ninfas', el pintor santcugatenc torna a tractar el tema de la nuesa pel qual és internacionalment conegut. Tot i així, Lluís Ribas defensa la pluralitat temàtica de la seva obra i en posa com a exemple la seva propera exposició, que es veurà a Nova York.

Lluis Ribas

Un pintor va fent camí i després se li creuen molts temes. La pròxima exposició que faré a Nova York serà molt diferent.


Totes les peces de la mostra són olis de gran format que presenten a una ninfa envoltada d'un paisatge idíl·lic. L'alcalde, Lluís Recoder, agraeix a Lluís Ribas que abans d'exposar 'Ninfas' a Palm Beach permeti als santcugatencs veure'n bona part a la nostra ciutat.

Lluis Recoder

És una persona que sempre ha fet d'ambaixador de Sant Cugat allà on ha anat i és una persona que sempre pensa en la nostra ciutat i per això vull agrair-li que avui hàgim pogut estar aquí amb ell.


En tots els quadres de la mostra hi apareix la mateixa model que, curiosament, és la neboda de l'artista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.