Castellers tanca la millor temporada de la història, tot i no convertir-se en colla de 8


  • Comparteix:

Castellers de Sant Cugat ha tancat aquest cap de setmana la millor temporada de la història de la colla. Tot i que els números avalen els resultats d'aquesta temporada, els camises verdes lamenten no haver-se convertit en colla de 8.

La colla ha finalitzat la temporada en una actuació a Terrassa aquest cap de setmana. Un 4 de 7, un 4 de 7 amb agulla i un pilar de 5 van ser les construccions dels camises verdes a la cocapital vallesana.

L'actuació a Terrassa ha posat el punt i final a la millor temporada de la història dels camises verdes. No obstant això, la colla admet quedar-se amb dues espines clavades: la primera, només haver carregat una vegada el 2 de 7, i la segona, no haver-se convertit en colla de 8.

Escoltem el cap de colla dels camises verdes, Ignasi Escamilla.

Ignasi Escamilla

Ara el que hem fet és assegurar castells de 7 de gamma alta i el següent pas és fer el 2 de 7 molt sovint i després el 4 de 8. Això depen de la participació de la gent però la intenció és aquesta.


Castellers de Sant Cugat celebrarà l'assemblea final de temporada a mitjans de desembre. A la reunió, es preveu renovar la junta directiva de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.