Bàrbara Hendricks omple de públic el Teatre-auditori


  • Comparteix:

Barbara Hendricks

Barbara Hendricks

La soprano Bàrbara Hendricks va omplir divendres el Teatre-auditori de gom a gom. El públic va vibrar amb la música de Hendricks al llarg de dues hores i va ovacionar a l'artista durant més de 10 minuts. Davant els insistents aplaudiments del públic l'artista va obsequiar els assistents amb 4 bissos, un dels quals va ser l'Ave Maria de Schubert.

Amb aquest èxit rotund, Hendricks ha estat un dels plats forts de la programació d'aquest trimestre del Teatre-auditori. La cantant nord-americana va portar a Sant Cugat el seu espectacle amb temes de Griegt i Falla, d'entre d'altres.
Després de debutar l'any 1974 als Estats Units i Europa, Bàrbara Hendricks ha desfilat pels principals escenaris operístics del món. A banda d'aquesta faceta, la cantant té una vasta experiència en lied alemany, música francesa, americana i escandinava. Bàrbara Hendricks ens explica quines exigències suposa la seva feina:

Barbara Hendriks

M'agrada molt la meva feina tot i que no em permet veure gaire la meva familia


L'artista també és ambaixadora de Bona Voluntat de l'ONU, ha ofert diversos recitals als països balcànics i ha rebut multitud de premis per la seva tasca humanitària. El 1998 la cantant va crear la Fundació Hendricks per la Pau i la Reconciliació i és membre de l'Acadèmia de la Música de Suècia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.