Luz Casal presenta 'Pequeños, medianos y grandes éxitos' al Teatre Auditori


  • Comparteix:

La cantant Luz Casal presenta aquest divendres al Teatre-Auditori 'Pequeños, medianos y grandes éxitos', un espectacle en què la cantant farà un repàs als seus 25 anys de carrera.

Luz Casal presentarà aquesta nit un recull de 30 temes que repassen els 25 anys de la seva carrera musical. 'Pequeños, medianos y grandes éxitos' és el nom del concert que la cantant gallega, criada a Astúries i resident a Madrid, portarà al Teatre-Auditori.

Luz Casal explica quin perfil tindrà el concert.

Luz Casal

El plantejament del concert és d'una banda acúsitc i de l'altra elèctirc donant-li ocasió a la gent d'escoltar les cançons més significatives.


Luz Casal presentarà temes del seu últim treball, un disc que reflexa la maduresa de la trajectòria de la cantant. Temes com 'Piensa en mi' o 'No me importa nada' seran presents de ben segur en el concert. Tot i així, Luz Casal explica que en tots els seus anys de carrera ha après que el públic no coincideix en escollir una única cançó.

Luz Casal

En els 10 discs i en tots els meus anys de carrera he après que no hi ha una única cançó que agradi a la gent. Hi ha estils i cançons diferents i cadascú té la seva preferida.


El concert s'emmarca dins la Campanya per a l'eliminació de la violència contra les dones. La cantant realitza en aquests moments una gira per França, Bèlgica i Luxemburg. El concert tindrà lloc aquest divendres a partir de les deu de la nit al Teatre-Auditori. El preu de l'entrada és de 45 euros i compta amb el patrocini de Grup XXI.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.