Romaní descobreix indrets singualrs de Catalunya al seu nou llibre


  • Comparteix:

Daniel Romaní recull al llibre 'Catalunya íntima' racons del nostre país que encara no han estat descoberts per guies comercials. Pobles sense habitants, ponts que no accepten cotxes o castells sense vida són alguns dels racons que explica el llibre.

'Catalunya Íntima', editat per Grup62, mostra als lectors indrets singulars del patrimoni natural i cultural del país. Aquests racons es troben repartits pel territori i es poden visitar.

La idea del llibre neix de la recopilació de més de cent rutes per part de l'autor, el santcugatenc Daniel Romaní. El periodista ha fet una selecció de vint-i-quatre itineraris, agrupats en vuit capítols. Cada capítol tracta un tema diferent: pobles inhabitats, arbres gegantins, castells sense vida, entre d'altres. També hi ha un capítol que mostra la silueta de muntanyes i roques del país que recorden formes d'animals en diferents posicions

Així ho explica l'autor del llibre.

Daniel Romaní

Des de petit he fet moltes rutes amb els excursionistes de Catalunya. Amb els anys havia anat acumulant indrets, vam fer una pluja d'idees i a partir d'aquí vam fer una selecció


Encara que a Catalunya hi ha molt turisme interior, l'autor considera que hi ha encara molts indrets per descobrir. L'objectiu del llibre és convidar els lectors a conèixer aquests racons.

Així ho afirma Romaní.

Daniel Romaní

Els catalans viatgem molt per tot el món però hi han coses a descobrir. Pràcticament tots els llocs són visitables


Com a suport gràfic, el llibre compta amb fotografies de Francesc Montada, un fotògraf de natura amb molts anys d'experiència. Montada ha col·laborat amb Romaní en l'elecció dels indrets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.