Luz Casal omple el Teatre-Auditori amb els seus èxits musicals


  • Comparteix:

Luz Casal ha seduït el públic del Teatre-Auditori amb un concert on ha presentat el seu darrer treball 'Pequeños, medianos y grandes éxitos'. La cantant arribava a Sant Cugat amb totes les entrades exhaurides i no ha defraudat un públic totalment entregat, que acabat l'actuació dempeus i dedicant-li una forta ovació.

Luz Casal ha començat el concert oferint un recull de temes en versió acústica i demanant la col·laboració del públic en els èxits més coneguts de la seva trajectòria. Temes com 'Piensa en mi', 'No me importa nada' o la versió del clàssic 'Boig per tu' han format part d'aquest repertori de 'Pequeños, medianos y grandes éxitos'. A la segona part, en canvi, la cantant ha fet un gir musical i ha vestit el concert de rock.

Al final del concert, Casal s'ha mostrat molt satisfeta de la resposta del públic santcugatenc.

Luz Casal

Crec que la gent s'ho ha passat molt bé, el concert ha anat molt bé, estic cansada però contenta.


I és que el públic del Teatre-Auditori s'ha entregat a la cantant i ho demostrat amb forts aplaudiments i corejant alguns dels temes. Els espectadors també han fet una valoració molt positiva del concert de Luz Casal.

Públic Auditori

Ha estat preciós, impressionant, m'ha agradat molt, em quedo amb les dues parts, ha estat preciós i fantàstic, he gaudit molt.


L'actuació de Luz Casal, que s'ha allargat durant més de dues hores, s'emmarcava dins els actes organitzats a la nostra ciutat amb motiu del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, celebrat el 25 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.