La companyia Circ d'Hivern omple el Teatre-Auditori d'acròbates, ballarines, equilibristes i clowns


  • Comparteix:

L'espectacle 'Rodó', de la companyia Circ d'Hivern, ha arribat aquest diumenge al Teatre-Auditori amb un gran èxit de públic. El muntatge s'emmarca dins les tendències més innovadores del circ contemporani i posa sobre l'escenari vuit artistes que realitzen tota mena d'acrobàcies. La gran qualitat de l'obra ha estat reconeguda amb el Premi Nacional de Circ 2006.

Des de 1996, l'Ateneu Popular 9 Barris organitza cada any un espectacle de circ contemporani, en què les tècniques del circ tradicional s'utilitzen per crear espectacles nous i sorprenents. El públic santcugatenc n'ha pogut gaudir aquest cap de setmana al Teatre-Auditori dins el marc dels espectacles infantils organitzats per La Xarxa.

El muntatge recrea un univers poètic on acròbates, equilibristes, ballarines i clowns es barregen per crear un ambient màgic d'hivern. El director artístic de l'obra, Leandre Ribera, ha definit així 'Rodó':

Leandre Ribera

És un espectacle de circ contemporani, en la línia poètica, en el qual el que nosaltres pretenem és crear un univers únic i màgic.


Leandre Ribera ha aprofitat també per reclamar més espais com el centre ocupat de la Makabra, que l'Ajuntament de Barcelona va fer enderrocar fa uns dies al barri del Poblenou.

Leandre Ribera

Tres de les persones de la companyia assajaven a la Makabra. Hi ha una mancança d'espais per a les arts del circ, la Makabra era una de les solucions i ara es trobarà a faltar.


Ribera espera que l'administració prengui consciència que ha d'ajudar, no posar entrebancs, al desenvolupament de les arts escèniques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.