La vida de Santiago Rusiñol arriba a Valldoreix de la mà del Grup Espiral i els actors Jauem Pla i Carla Mercadé


  • Comparteix:

El Grup de Teatre Espiral de Valldoreix s'ha sumat aquest diumenge als actes de commemoració del 75è aniversari de la mort del pintor i escriptor modernista Santiago Rusiñol. Amb text de Montserrat Cornet i sota la direcció de Trini Escrihela, els actors Jaume Pla i Carla Mercadé han estat els encarregats de pujar dalt de l'escenari els darrers moments d'aquest polifacètic artista.

El Casal de Cultura de Valldoreix s'ha omplert aquest diumenge per presenciar les dues funcions de l'obra 'Santiago Rusiñol, Aranjuez-1931 (75 anys després)'.

Basat en el profund coneixement i estimació que Montserrat Cornet té de l'obra i la vida d'aquest artista, el muntatge ha aconseguit emocionar els espectadors i traslladar-los fins als Jardins d'Aranjuez, on va passar els darrers moments de la seva vida.

Així ho ha remarcat la directora de l'obra, Trini Escrihuela, que ha destacat la tendresa i l'emotivitat del text.

Trini Escrihuela

És un muntatge molt entranyable, molt dolç i emotiu. És una peça curta però molt ben escrita i que ens ensenya qui va ser i com i quan va ser Santiago Rusiñol


Escrihuela ha destacat també el treball dels actors Jaume Pla i Carla Mercadé, que acompanyats només d'un suport audiovisual, recreen les darreres vivències de Santiago Rusiñol.

Trini Escrihuela

El Jaume Pla, amb la carectarització i el treball que hem fet, sha ficat a la pell del Santiago Rusiñol. I la Carla Mercadé també fa una interpretació genial


El muntatge 'Santiago Rusiñol, Aranh¡juez-1931' s'ha pogut veure aquest diumenge en sessió doble. Després d'això, el Grup Espiral centrarà la seva atenció en la preparació del Pessebre Vivent Interactiu que arribarà a Valldoreix els dies 30 i 31 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.