Sant Cugat acollirà la Nit de Santa Llúcia, on es lliurarà el premi Sant Jordi de novel·la d'enguany


  • Comparteix:

L'alcalde Recoder ha presidit l'acte de presentació de la Nit de Santa Llúcia

L'alcalde Recoder ha presidit l'acte de presentació de la Nit de Santa Llúcia

Un total de 29 obres opten aquest any al Premi Sant Jordi de novel·la, que s'atorgarà durant la 52ena edició de la Nit de Santa Llúcia, que enguany se celebrarà a Sant Cugat. Des de l'Ajuntament s'han previst diversos actes per donar més relleu a aquesta Nit de les Lletres Catalanes, que des de fa anys organitza Òmnium Cultural.

Les activitats a Sant Cugat començaran el dilluns, dia 9 de desembre, amb una trobada d'escolars al Teatre-auditori on hi participaran destacades personalitats de la llengua i la cultura catalana. Maria del Mar Bonet, el dimecres dia 11, i Josep Maria Espinàs, el dijous 12, seran també destacats protagonistes d'aquesta setmana cultural, que culminarà el dia 13 de desembre amb la Nit de les Lletres Catalanes que organitza Òmnium Cultural.
Per a l'alcalde de Sant Cugat, l'objectiu és crear un caliu ciutadà al voltant d'aquesta festa.

Lluís Recoder

Treballem amb Òmnium Cultural per convertir la Nit de Santa Llúcia en una Setmana de Santa Llúcia


De moment, i a l'espera de concretar el lloc on es farà el sopar i el lliurament de premis, des de l'Ajuntament i des d'Òmnium Cultural han fet una valoració positiva de la participació en aquest certamen literari. I és que la participació en el premi Sant Jordi ha estat enguany superior al d'altres edicions, mentre que el termini per presentar-se a d'altres guardons destacats com el Premi Mercè Rodoreda, continua obert fins a finals d'aquest mes.
Cal recordar que la Nit de Santa Llúcia se celebra des de fa 52 anys al nostre país i que és una de les principals cites del món literari català. Aquest any, i responent a la demanda de l'Ajuntament de Sant Cugat, Òmnium Cultural ha decidit celebrar-la a la nostra ciutat, coincidint amb la celebració de l'Any del Mil·lenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.