Kim Manresa mostra escoles d'arreu del món al CMSC


  • Comparteix:

Kim Manresa mostra com estudien els escolars d'arreu del món en una exposició fotogràfica que es pot visitar al Club Muntanyenc. La mostra 'Escoles d'altres móns', formada per una cinquantena d'instantànies, s'ha inaugurat aquest dilluns. Les imatges del fotoperiodista santcugatenc estan acompanyades de textos d'escriptors com José Saramago i Dario Fo.

La selecció fotogràfica està dirigida a tot tipus de públic, però està pensada per als infants. Amb les instantànies, es pretén mostrar als escolars catalans com són els col·legis d'altres països.

El comissari de l'exposició, Carlos Ernesto García, ha explicat que les imatges de Manresa mostren una realitat del món que la majoria de vegades és 'injust'.

Carlos Ernesto García

Aquestes imatges mostren la realitat d'una part del món que moltes vegades, com diu el propi Manresa, és injust.


El tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, ha explicat que els infants de la nostra ciutat podran conèixer, a través de les fotografies de Kim Manresa, diferents realitats del món i 'estimar' la diversitat.

Toni Ramon

Nens i nenes podran veure escoles d'altres móns i la situació en què viuen infants d'altres països i conèixer i estimar la diferència.


La mostra, que ja ha visitat 18 ciutats catalanes, es recollirà en un llibre on diferents escriptors internacionals explicaran la seva visió sobre l'educació. En aquest llibre també es podran trobar textos d'infants catalans, entre ells de nens i nenes de Sant Cugat, que diran la seva sobre les fotografies.

L'exposició es podrà visitar fins al 15 de gener. L'entrada a l'exposició és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.