Èxit de públic en el concert de recollida de fons per rehabilitar al Casa Abacial del Monestir


  • Comparteix:

El Concert Benèfic a favor de la rehabilitació de la Casa Abacial va aconseguir ahir un gran èxit de públic. L'entitat santcugatenca Las Lunas Club i Casa va agrupar al Monestir de Sant Cugat al trio de guitarres 'Barcelona Nova Fusió', un duet d'orgue i trompeta i un duet de piano i flauta.

Las Lunas Club i Casa és una entitat afincada a la nostra ciutat que es dedica a fomentar els valors de la cultura. Dins del seu edifici disposen d'espais comunitaris on organitzen diverses activitats regularment. La idea del club era fer un concert d'orgue però aquesta alternativa només era possible al Monestir. Mossèn Blai Blanquer, rector de la parròquia ho va acceptar de bon grat i el club va decidir que tots els beneficis anirien a la rehabilitació de la Casa Abacial. Mossèn Blai ha agraït aquesta iniciativa i assegura que tot és mèrit de Las Lunas Club i Casa.

Blai Blanquer

El Club La Lunas ha estat l'encarregat de muntar-ho tot i jo només he tingut la feina de dir-los que sí


En aquest concert han participat artistes que acostumen a tocar cada primer dimarts de mes a la seu de Las Lunas Club i Casa. La primera part del concert va comptar amb l'actuació del trio de guitarres 'Barcelona Nova Fusió'. Seguidament els assistents van poder escoltar un duet d'orgue i trompeta i més tard, un duet de piano i flauta. El punt final el va posar el violoncel·lista Lluís Claret, que va interpretar 'El cant dels ocells'. Domènec Montesano, director de Las Lunas espera organitzar més activitats com aquestes.

Domenec Montasell

Nosaltres tenim molt temps lliure per fer coses i col·laborar amb la ciutat


Domènec Montesano ha assegurat que l'any vinent tornaran a fer un nou concert en benefici de la casa Abacial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.