Àngel Comas repassa la trajectòria de Clint Eastwood en el seu darrer llibre


  • Comparteix:

El crític de cinema santcugatenc Àngel Comas repassa la trajectòria de Clint Eastwood en el seu darrer llibre. 'Clint Eastwood. Tras las huellas de Harry' és una biografia temàtica que comprèn des dels orígens cinematogràfics del director nord-americà fins a les seves últimes pel·lícules.

Comas analitza la carrera cinematogràfica d'Eastwood des que el director nord-americà va participar en produccions de sèrie B. Les pel·lícules de 'Spaghetti Western', el paper de Harry 'el Brut' i la carrera com a director són alguns dels aspectes de la trajectòria d'Eastwood que es troben a l'obra.

El llibre també inclou informació sobre 'Banderas de nuestros padres', pel·lícula dirigida per Eastwood que s'estrenarà a principis del 2007.

Comas explica què el fascina del director nord-americà, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Àngel Comas

Admiro la tenacitat i el pragmatisme que Clint Eastwood reuneix en una sola persona.


El crític cinematògrafic santcugatenc ha publicat obres sobre el cinema català i Anthony Mann, entre d'altres. Comas també és el responsable de la programació de cinema en versió original que es projecta cada dijous a les sales Cinesa Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.