L'Espai Lluís Ribas porta l'obra gràfica de Antoni Clavé a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'espai Lluís Ribas acull els darrers treballs de l'artista barceloní Antoni Clavé, mort l'any passat. La inauguració d'aquest conjunt de gravats i litografies ha servit també per fer un sorteig d'una obra de Lluís Ribas amb la qual s'han recollit mil euros destinats a l'Associació Pro Disminuits Físics i Psíquics de sant Cugat - ASDI. Ribas preveu que aquesta iniciativa es repeteixi cada any per ajudar algun colectiu de la ciutat que ho necessiti.

L'exposició de les darreres obres de l'artista Antoni Clavé clou les activitats d'enguany a l'espai Lluís Ribas amb un dels autors més internacionals. Es tracta d'una exposició de l'obra gràfica de Clavé i a un preu assequible per a tot el públic. D'aquesta manera es preten acostar els gravats i la litografia al públic santcugatenc, tal com destaca el director de l'espai Lluís Ribas.


Lluís Ribas

Ha estat un dels artistes contemporanis més importants de l'estat i es tracta d'una mostra de la seva obra gràfica, no massa valorada a Espanya però molt valorada a l'estranger.


L'exposició agrupa 14 gravats i 8 litografies amb preus que oscilen entre els 800 i els 1300 euros.

Aprofitant la inauguració s'ha sortejat un dibuix del Central Park de Nova York nevat de Ribas per recollir diners per l'Associació Pro Disminuïts Físics i Psíquics de Sant Cugat (ASDI). Durant uns dies es van posar 100 números de la rifa a la venda per valor de 10 euros i el galerista s'ha mostrat encantat per l'èxit de l'iniciativa en haver-los venut ràpidament. L'artista i galerista santcugatenc pretén repetir-ho cada any per recollir fons per alguna associació o col·lectiu santcugatenc que ho necessiti.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.