Neix elSingulardigital.cat, nou diari electrònic amb seu a Sant Cugat


  • Comparteix:

Aquest dimarts ha nascut el diari electrònic elSingulardigital.cat. Aquest nou mitjà s'autodefineix com a liberal i catalanista i té l'objectiu de convertir-se en un referent informatiu a Catalunya i a la resta de l'Estat. ElSingulardigital.cat té la seva seu a la nostra ciutat i està impulsat per l'empresari santcugatenc Ramon Grau.

Un nou diari digital català s'ha començat a publicar aquest dimarts. Es tracta d'elSingulardigital.cat, que amplia d'aquesta manera l'oferta actual de la incipient premsa electrònica catalana. Aquest diari pretén convertir-se en un referent del periodisme electrònic català, des d'una concepció catalanista i liberal.

El director del mitjà, Jordi Cabré, explica la nova manera de tractar la informació que vol impulsar aquest diari electrònic.

Jordi Cabré

Oferim una nova forma de tractar les notícies. Reconéixer que tenim un enfocament determinat, acompanyant-lo de totes les veus possibles.


El diari electrònic elSingulardigital.cat se serveix de totes les eines pròpies d'internet. La pàgina del diari comptarà amb un espai confidencial, un recull de premsa, una selecció de missatges de mòbil i, properament, s'inaugurarà una secció d'opinions de catalans a l'exterior.

ElSingulardigital.cat vol donar cabuda a totes les sensibilitats del país i ser una plataforma plural d'expressió d'opinions, sense renunciar a la singularitat catalanista.

El diari comptarà com a col·laboradors amb Francesc-Marc Àlvaro, Sebastià Alzamora, Héctor López Bofill, Julià de Jodar i Salvador Sostres, entre d'altres.

Jordi Cabré

Volem ser un vehicle d'expressió de la nova fornada de sensibilitats de la societat catalana que fins ara no tenia el vehicle adequat per expressar-se.


La seu d'elSingulardigital.cat es troba de manera provisional al World Trade Center de la nostra ciutat. Un dels impulsors del projecte és l'empresari santcugatenc Ramon Grau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.