El Cor Infantil Sant Cugat ofereix aquest dissabte un concert en agraïment al patrocini d'Autocugat


  • Comparteix:

El Concert Autocugat Nadal 2006 arriba aquest dissabte de la mà del Cor Infantil Sant Cugat. Els joves músics cantaran a l'Escola de Música Victòria dels Àngels en agraïment al suport del seu patrocinador, Autocugat.

L'empresa Autocugat ha patrocinat l'activitat del Cor Infantil Sant Cugat durant aquest any i ha permès dur a terme tots els seus projectes. Aquest és el motiu del Concert Autocugat Nadal 2006, que se celebra aquest dissabte a l'Escola de Música Victòria dels Àngels, en agraïment, precisament, a la firma que patrocina el cor de joves cantaires. El concert serà variat i inclourà nadales i cançons populars.

Un dels directors del Cor Infantil Sant Cugat, Oriol Castanyer, n'explica el repertori.

Oriol Castanyer

Començarem amb música de compositors dels segle XX, després passarem a cançons populars, farem alguna nadala i finalment alguns temes de grups moderns.


El concert, també dirigit per Elisenda Carrasco, començarà a les 8 de la tarda a l'Aula Magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.