Valsos i danses tornaran a omplir el Teatre-Auditori per Nadal

Cultura

Publicat el 27/des/06 per Mar Castro

Els valsos i les danses tornen un any més per Nadal al Teatre-Auditori de la mà de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. La formació dirigida per Josep Ferré oferirà aquest dijous i divendres un concert doble amb peces de Johann Strauss i música de bandes sonores de pel·lícules.

Aquest dijous i divendres, els santcugatencs tenen una cita amb l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat al Teatre-Auditori. I és que un any més tornen a la ciutat els valsos i danses d'aquesta formació.

El director de l'Orquestra, Josep Ferré, ha explica que el concert d'enguany mantindrà el mateix estil d'anys anteriors, tot i que ja ha avançat que s'introduiran algunes novetats.

Josep Ferré

Cada any introduim coses noves i aquest per exemple tenim una obertura molt maca. Combinem coses noves, però sempre mantenint el mateix estil.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ferré ha destacat l'èxit que té el concert cada any entre els santcugatencs. En aquest sentit, ha explicat que, tot i que encara queda alguna seient lliure, les entrades s'exhauriran aviat.

Josep Ferré

Em sembla que les entrades s'estan exhaurint per moments, em sembla que encara ens queda alguna però la veritat és que tenim els dos concerts plens.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La formació dirigida per Ferré oferirà aquest mateix concert en onze ciutats catalanes.