Oriol Cortacans, nou president de la fundació Escacc


  • Comparteix:

El santcugatenc Oriol Cortacans és el nou president de la fundació Escacc. El periodista i col·laborador de Ràdio Sant Cugat substitueix en el càrrec Eduard Voltas, que ha estat nomenat secretari de Cultura de la Generalitat. La fundació treballa en la promoció d'una indústria cultural arrelada als Països Catalans.

L'Escacc també es marca com a objectiu impulsar una indústria cultural que promogui un canvi sociocultural a la societat i que garanteixi el futur de la llengua catalana.

Cortacans ha treballat al setmanari 'El Temps' i és codirector de la productora de televisió Batabat. El santcugatenc també és president del Grup de Periodistes Ramon Barnils i col·aborador de Ràdio Sant Cugat.

El patronat d'Escacc també ha renovat el càrrec de vicepresident, fins ara ostentat per Francesc Abad. Oriol Soler i Castanys és el nou vicepresident de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.