El Teatre la Unió fa una aposta per la qualitat en la nova programació


  • Comparteix:

Una quinzena d'espectacles conformen la nova programació del Teatre la Unió. El teatre santcugatenc estrena temporada d'hivern després de festes amb una programació alternativa a la del Teatre-Auditori. La reducció d'espectacles durant el primer trimestre de 2007 respon, segons els responsables del teatre, a una aposta per la qualitat en detriment de la quantitat.

La companyia resident al Teatre la Unió, 'Tapeplas', obrirà la nova programació del teatre santcugatenc el proper 12 de gener amb l'obra 'Monkeys'. A partir d'aquesta data, passaran per l'escenari de la Unió fins a un total de 14 espectacles dirigits, com sempre, a tots tipus de públic.

L'espectacle d'humor i música 'La apoteosis necia' d'El cansancio, 'Sa història des senyor Sommer', interpretada per Pep Tosar i una nit centrada en la indústria cinematogràfica de l'Índia són alguns dels altres espectacles que es podran veure a la Unió.

El programador del teatre, Cristian Treceño, ha explicat que, per aquest nou programa, s'ha fet una aposta per la qualitat enfront la quantitat.

Cristian Treceño

Hem reduit el número d'espectacles perquè a aprtir d'ara volem primar la qualitat a la quantitat.


La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha destacat el 'salt qualitatiu' que ha fet en els últims temps el teatre la Unió.

Segons Solé, 'ha deixat de ser un teatre adreçat a un poble per ser un teatre adreçat a una ciutat'.

Àngels Solé

Crec que han fet un salt qualitatiu molt important. Han passat de ser un teatre adreçat a un poble per ser un teatre adreçat a una ciutat.


El teatre santcugatenc ha fet una neteja de cara i han impulsat una marca de teatre. En aquest sentit, s'ha avançat que al gener signaran un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament i el Teatre-Auditori perquè el Teatre la Unió esdevingui la segona sala teatral de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.