300 nens participen a la cantada de nadales, tot i la pluja


  • Comparteix:

Les corals infantils de la ciutat han fet la trobada anual per cantar les tradicionals cançons de Nadal tot i que hagi plogut. La sala d'actes de la Casa de Cultura ha estat finalment l'escenari de la trobada encara que en principi havia de ser una cantada pels carrers de la ciutat.

Per segon any consecutiu, les corals infantils de la ciutat han fet una trobada per apropar a tots els ciutadans les cançons més tradicionals de Nadal. Tot i la pluja, l'acte s'ha pogut celebrar. En un primer moment han cantat a la plaça d'Octavià, com estava previst, i, finalment, la trobada ha acabat amb una nadala final a la sala d'actes de la Casa de Cultura.

La directora de l'acte, Núria Serraïma, ha afirmat que, tot i la pluja, l'acte ha sortit molt bé i han aconseguit l'objectiu principal, reunir-se tots plegats en aquesta època tan senyalada de l'any.

Núria Sarraïma

Els nens han pogut ensenyar el que han preparat i als pares els ha agradat. El lloc podia haver estat un altre però hem aconseguit reunir-nos.


Després de l'èxit de l'any passat, el nombre de nens que han participat en la cantada de nadales ha augmentat fins arribar als 300 participants. El president de la Federació de Comerciants de Sant Cugat, Josep Maria Galvany, s'ha mostrat molt content amb la cantada de nadales.

Josep Lluís Galvany

Trobo que bé. Hem tingut una petita pega amb la pluja però sembla que hi ha hagut fins i tot més caliu.


L'acte, que ha comptat amb la regidor de Cultura, Àngels Solé, ha finalitzat amb una xocolatada i una coca per a tots els assistents



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.