L'obra de Guimerà 'La filla del mar' es pot veure avui al Teatre-auditori


  • Comparteix:

'La filla del mar', un dels grans clàssics d'Àngel Guimerà, arriba aquesta nit al Teatre-auditori en una producció del Teatre Nacional de Catalunya. La representació començarà a les 10 al Teatre-auditori.

Josep Maria Mestres dirigeix aquesta obra teatral sobre els prejudicis d'una societat envers allò d'origen desconegut. 'La filla del mar' és una història de passions que va ser l'èxit de la temporada passada al Teatre Nacional de Catalunya. Aquesta obra, que Guimerà va escriure a finals del segle passat, conserva avui en dia una gran actualitat. Ho explica un dels seus protagonistes, Joan Carreras.

Joan Carreras

L'Agatha és una immigrant que es rebutjada per aquell microcosmos que significa un poble de mar


La representació es divideix en dues parts, la primera de caire més còmic i una segona més dramàtica. Entre els seus protagonistes hi ha els actors Helena Fortuny, Marta Marco, Jaume Bonet o Pep Antón Muñoz. Segons Joan Carreras, aquest nou muntatge pretén ser molt fidel a l'obra original.

Joan Carreras

És un espectacle convencional però alhora és molt viu


'La filla del mar' és una de les obres més representatives del teatre d'Àngel Guimerà, ha estat traduïda a diverses llengües i adaptada dues vegades com a llibret d'òpera. La representació començarà a les 10 al Teatre-auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.