Una setentena d'espectadors gaudeixen dels tradicionals 'Pastorets' a la Floresta


  • Comparteix:

Els tradicionals 'Pastorets' han tornat un any més a la Unió Recreativa i Esportiva de la Floresta. Aquest dissabte s'ha representat l'última funció de l'any, que ha comptat amb uns 70 espectadors. En total, més de 300 persones han assistit a alguna de les tres representacions que han dut a terme la trentena d'actors, de totes les edats, de l'Agrupació Teatral del districte.

El dia amb més públic va ser el de Sant Esteve, amb 150 persones que van omplir de gom a gom la sala de la Unió de la Floresta. Pel fet de tractar-se d'actors no professionals i coneguts pel públic, la representació és molt més propera.

El director, Xavier Gerhard, que interpretava el paper de Lluquet, ha explicat que s'ha fet servir una versió adaptada i reduïda del text de Folch i Torres.

Ja fa 14 anys que els 'Pastorets' es representen a la Floresta, cada any amb cares noves. Enguany, 11 nous actors han contribuit a donar vida a una obra que és tot un clàssic de les festes de Nadal.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.