Escoltem el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon.
Toni Ramon
Arran de l'èxit i de les persones que no s'hi van poder presentar, hem volgut repetir les Jornades per crear espais de trobada intercultural i coneixement mutu de tradicions i costums, en aquest cas gastronòmics.
La segona edició d'aquestes jornades mantindrà el mateix perfil que la primera, tot i que oferirà noves receptes culinàries. Un curs de cuina, distribuït en cinc dies diferents, permetrà als assistents al curs conèixer la gastronomia àrab, la boliviana, l'argentina i la sueca, així com la tradició culinària de casa nostra.
Toni Ramon parla del taller de cuina dels Països Catalans.
Toni Ramon
El Pep Salsetes, que s'encarrega d'aquest taller, elabora diferents plats del País Valencià, del Principat i de les Illes Balears per donar a conèixer la diversitat gastronòmica del nostre país.
Les Jornades de Cuines i Diversitat comptaran amb la participació de cuiners, restauradors i gastrònoms. L'objectiu és, com en la primera edició, crear espais de trobada i relació intercultural que enforteixin els llaços entre la població autòctona i la nouvinguda.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.