Tomàs Abella fotografia les cares de la immigració en una exposició a l'Ateneu


  • Comparteix:

L'Ateneu acull l'exposició fins a final de mes l'exposició 'Èxit. Fotografies de Tomàs Abella'. El fotoperiodista barceloní tracta en aquesta mostra fotogràfica el tema de la immigració, els seus orígens i les seves causes.

L'Obra Social Caixa Sabadell ha presentat a l'Ateneu de Sant Cugat una exposició a càrrec del fotoperiodista Tomàs Abella. L'obra sota el títol 'Èxit. Fotografies de Tomàs Abella', la mostra tracta el tema de la immigració. L'exposició documenta els orígens i les causes dels moviments migratoris i també analitza la pobresa extrema, la violència i les guerres que provoquen que milers de persones hagin d'abandonar el seu país d'origen per millorar el seu nivell de vida.

El fotoperiodista Tomàs Abella explica perquè ha escollit aquest tema en la seva última exposició.

Tomàs Abella

Si estiguès en aquesta situació que faria, emigrar o no. A partir de veure les realitats de molts països i comparant-la amb la nostra realitat.


L'exposició 'Èxit. Fotografies de Tomàs Abella' es mantindrà a l'Ateneu fins el 30 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.