Valldoreix celebra demà el tradicional Aplec de la Salut


  • Comparteix:

L'Entitat Municipal Descentralitzada del districte celebra demà el tradicional Aplec de la Salut. Les activitats d'enguany inclouran exposicions fotogràfiques, visites comentades a l'Ermita de la Salut i jocs populars.

Al llarg del tot el dia se succeiran els actes culturals, els concursos i alguns espectacles populars. Els amants de la cultura podran triar entre una visita comentada a l'Ermita de la Salut o una exposició fotogràfica del Patrimoni Arquitectònic de Valldoreix al centre d'estudis Valldaurex. Però pels que prefereixin començar el dia fent esport, hi ha el Cinquè Concurs de Bitlles. Les emocions fortes arribaran amb una tirolina per a grans i petits que organitza l'Agrupació de Defensa Forestal de Sant Cugat. Com a espectacles, els Bastoners de Sant Cugat de la Unió Santcugatenca i el grup de Grallers oferiran un 'Toc de Gresca'.

Els nens estaran distrets amb la Gran Fira de Jocs Populars amb Cesc Serrat. I els pares podran assistir al Recital de la Coral l'Harmonia de Valldoreix, entre d'altres activitats.

La festa no s'oblidarà tampoc de la setena edició del concurs de paelles. I la jornada acabarà amb una nova visita comentada a l'Ermita de la Salut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.