L'Entitat Sardanista de Sant Cugat es marca com a objectius pel 2007 incrementar el número de socis


  • Comparteix:

Èxit de participació en la primera ballada de sardanes de l'any a la plaça d'Octavià. Amb aquesta jornada, l'Entitat Sardanista de Sant Cugat ha iniciat el 2007 amb el principal objectiu d'augmentar el número de socis per poder fer més ballades. Pel que fa a projectes per aquest any, destaquen els cursos de sardanes, el concert al Claustre del Monestir i el 32è Aplec de la Sardana.

Més d'un centenar de sardanistes s'han aplegat aquest diumenge a la plaça d'Octavià sota l'expectació de nombrosos santcugatencs que han aprofitat el bon temps per sortir a passejar pel centre.

La ballada d'aquest diumenge ha servit per donar el tret de sortida a les activitats del 2007. Un any en què, segons la presidenta de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, Laura Tubau, un dels principals objectius serà augmentar el número de socis.

Laura Tubau

Nosaltres estem satisfets perquè cada vegada hi ha més gent. Esperem que al 2007 la gent es faci sòcia perquè amb una petita aportació es poden fer activitats que abans no podíem fer.


Des de l'entitat han valorat molt positivament el 2006 i preparen per aquest any les mateixes activitats que l'any passat. Entre les principals destaquen els cursos per a principiants, el Concert al Claustre del Monestir i la 32a edició de l'Aplec de la ciutat.

De moment, la propera cita per als sardanistes serà diumenge, 11 de febrer, amb la Cobla Marinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.