Firart tanca el 2006 amb un increment de socis i amb vistes a augmentar les activitats durant el 2007


  • Comparteix:

El col·lectiu Firart ha tancat el 2006 amb un increment del número de socis i comença el nou any amb optimisme i amb l'objectiu d'ampliar les seves activitats amb més exposicions i conferències. La mostra al carrer, que se celebra cada primer diumenge de mes, es veurà incrementada amb més d'una desena d'artistes.

Creada el 1994, Firart consta actualment de gairebé 100 socis. El vicepresident de l'entitat i responsable de la mostra al carrer, Joan Marigot, s'ha mostrat optimista de cara al futur i confia que al llarg del 2007 el col·lectiu continuarà creixent.

Joan Marigot

Estem animats a continuar aquesta labor, cada cop hi ha més socis, més gent, més artistes que estan disposats a estar al carrer.


Marigot també ha explicat que el principal objectiu de l'associació és fomentar la cultura artística de la ciutat.

Joan Marigot

El nostre objectiu és donar una alternativa a l'obra d'art popular. Això va a més, i esperem que cada vegada tinguem més influència en la cultura de l'art de Sant Cugat.


A part de la mostra al carrer, Firart també organitza classes, conferències i exposicions col·lectives, l'última de les quals es pot veure fins a final de mes a la Casa de Cultura.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.