El cinema en versió original torna aquest dijous amb una programació més 'lleugera'


  • Comparteix:

La pel·lícula catalana 'Rock & Cat' obrirà aquest dijous el segon trimestre de la tercera temporada del cicle de Cinema d'Autor. Durant aquesta temporada, es mantindrà la doble sessió del primer trimestre. Fins el 29 de març, els santcugatencs podran gaudir d'un total de 12 de pel·lícules en versió original.

'Lleuger' és la paraula que el crític de cinema i encarregat de la programació del cicle de cinema d'autor, Àngel Comas, ha utilitzat per definir els dotze films que formen part del segon trimestre del tercer cicle de cinema en versió original.

Títols com 'Rock & Cat', 'Manuale d'amore', 'Mrs. Henderson' i 'Celebración', conformen el cartell d'aquest nou cicle de cinema. Comas ha destacat la importància del gènere de la comèdia dins la història del cinema.

Àngel Comas

Jo diria que la característica del cicle és lleuger. Crec que la comèdia és tant o més important que altres gèneres.


Per la seva banda, la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha destacat que la doble projecció que van començar en el darrer trimestre ha augmentat el número d'espectadors.

Àngels Solé

Tenim des de la primera temporada una mitjana d'ocupació d'un 80%. A la sessió de les set la mitjana és del 60% i això és important perquè ha sumat espectadors.


Des de Cinesa, Julio Narváez ha valorat positivament l'evolució del cicle de cinema d'autor durant els tres anys de funcionament i ha destacat els bons resultats.

Narváez ha explicat que l'objectiu principal d'aquest cicle és donar una resposta a la demanda dels santcugatencs.

Julio Narváez

Estem molt contents amb aquest cicle perquè està donant molt bons resultats.


Recordem que la primera pel·lícula d'aquest segon trimestre del cicle es projectarà a Cinesa Sant Cugat aquest dijous. Les projeccions tindran lloc a les set de la tarda i a les deu de la nit, a un preu de tres euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.