L'Ajuntament i la Unió programen conjuntament cinc espectacles de petit format


  • Comparteix:

L'Ajuntament i el Teatre la Unió han signat un conveni de col·laboració per programar conjuntament espectacles de petit format a la sala de l'entitat centenària. Al llarg de l'any, la col·laboració entre les dues institucions permetrà portar a la Unió espectacles com 'Sa història des senyor Sömmer', amb Pep Tosar, un concert de Quimi Portet i un recital poètic.

Amb la signatura del conveni de col·laboració, l'Ajuntament aporta 11.000 euros per programar cinc espectacles al Teatre la Unió des d'ara i fins a final de temporada. La major part d'aquesta quantitat es destinarà a cobrir part dels catxets dels artistes. També es destinaran recursos per reforçar la comunicació i la difusió de la programació.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha assegurat que la Unió és l'espai ideal per programar espectacles de petit format. Segons Solé, la sala de l'entitat centenària pot complementar perfectament l'oferta del Teatre-Auditori.

Àngels Solé

La Unió és l'espai perfecte per fer espectacles de petit format de qualitat. Les dues institucions poden donar una bona programació conjunta en l'àmbit de les arts escèniques.


La programació conjunta s'iniciarà el 9 de febrer amb l'obra 'Sa història des senyor Sömmer', interpretada per Pep Tosar. El 23 de març es podrà veure el muntatge 'El mercader', dirigit per Pep Pla. La música també serà protagonista, amb l'espectacle de hip-hop 'UniQ' i el concert de Quimi Portet, al maig. En el marc del Festival de Poesia, també hi haurà la possibilitat d'assistir a un festival poètic a l'octubre.

El president de la Unió, Joan Mata, s'ha mostrat il·lusionat per l'inici d'aquesta nova etapa de col·laboració amb l'Ajuntament. Mata ha apostat per recuperar l'esperit popular que tenia l'entitat en els seus orígens, però posant-lo al dia.

Joan Mata

Que la Unió recuperi la seva funció social inicial, adequada al segle XXI. La finalitat era potenciar la cultura entre les classes populars.


L'Ajuntament i la Unió tenen previst seguir col·laborant en el futur i engegar nous projectes per revitalitzar l'entitat centenària, que té entre els seus objectius crear una fundació. Una de les prioritats serà omplir de públic la sala teatral, que té un aforament de 400 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.