'Aixecant el vol' supera les expectatives de públic a l'Auditori


  • Comparteix:

'Aixecant el vol' ha trencat tots els pronòstics i ha vestit de públic el Teatre-Auditori. L'obra, escrita per Guillermo Ayesa i basada en la història de Sant Cugat, és una reflexió sobre temes lligats a la natura humana acompanyats d'un paisatge inspirat en la nostra ciutat.

El muntatge, dirigit per Glòria Rognoni, ha omplert l'escenari de cares santcugatenques conegudes amb 30 actors, 23 figurants i 6 músics que han donat vida a 33 escenes molt variades. El públic present al Teatre-Auditori ha volgut destacar diferents aspectes de l'obra que l'han fet gaudir del muntatge.

Públic

M'ha agradat molt/ Ha estat molt espectacular i entretinguda/ Narra una cosa que ens involucra a tots/ L'he trobat molt maca, i algunes interpretacions m'han agradat molt/M'ha agrdat sobretot el final quan vola l'actor.


L'escriptor de l'obra, Guillermo Ayesa, que ha comptat amb l'assessorament de l'historiador Domènec Miquel, estava visiblement content amb la gran assistència de públic i amb el bon funcionament de l'estrena. Ayesa espera que es puguin fer més posades en escena.

Guillermo Ayesa

La nostra intenció és tornar a fer l'obra, ho he parlat amb l'Àngels Solé, però també és veritat que tornar a muntar tot això és difícil.


El muntatge ha comptat amb la interpretació d'actors com Montse Soto, Jep Barceló, Sílvia Servan, Joan Berlanga, Mireia Arrufat, Àlvar Roda, Trini Escrihuela, Jaume Pla i Dolors Vilarassau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.