'Aixecant el vol' supera les expectatives de públic a l'Auditori

Cultura

Publicat el 31/mar/07 per Marina Romero

'Aixecant el vol' ha trencat tots els pronòstics i ha vestit de públic el Teatre-Auditori. L'obra, escrita per Guillermo Ayesa i basada en la història de Sant Cugat, és una reflexió sobre temes lligats a la natura humana acompanyats d'un paisatge inspirat en la nostra ciutat.

El muntatge, dirigit per Glòria Rognoni, ha omplert l'escenari de cares santcugatenques conegudes amb 30 actors, 23 figurants i 6 músics que han donat vida a 33 escenes molt variades. El públic present al Teatre-Auditori ha volgut destacar diferents aspectes de l'obra que l'han fet gaudir del muntatge.

Públic

M'ha agradat molt/ Ha estat molt espectacular i entretinguda/ Narra una cosa que ens involucra a tots/ L'he trobat molt maca, i algunes interpretacions m'han agradat molt/M'ha agrdat sobretot el final quan vola l'actor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'escriptor de l'obra, Guillermo Ayesa, que ha comptat amb l'assessorament de l'historiador Domènec Miquel, estava visiblement content amb la gran assistència de públic i amb el bon funcionament de l'estrena. Ayesa espera que es puguin fer més posades en escena.

Guillermo Ayesa

La nostra intenció és tornar a fer l'obra, ho he parlat amb l'Àngels Solé, però també és veritat que tornar a muntar tot això és difícil.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El muntatge ha comptat amb la interpretació d'actors com Montse Soto, Jep Barceló, Sílvia Servan, Joan Berlanga, Mireia Arrufat, Àlvar Roda, Trini Escrihuela, Jaume Pla i Dolors Vilarassau.