L'homenatge a Leonard Cohen emociona el públic del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Més de 550 persones han assistit al Teatre Auditori per retre homenatge al poeta i cantautor canadenc Leonard Cohen. Cantants com Perla Batalla, Adam Cohen, Jackson Brown o Duquende han interpretat una vintena de temes com 'Suzanne', 'Bird on the wire' 'Hotel Chelsea' o 'Hallelujah.

L'actuació, que s'ha emmarcat fins la programació del 12è Festival Barnasants, ha coincidit amb el cinquantè aniversari de la publicació del primer llibre de poesia de Leonard Cohen.

L'encarregada d'obrir el concert ha estat Perla Batalla, que ha començat interpretant el clàssic 'Suzanne'. A partir d'aquí, diversos artistes com la companya del cantautor canadenc, Anjani Thomas, el seu fill, Adam Cohen i d'altres músics com Gerard Quintana, Duquende, Cristina Rosenvinge, Jabier Muguruza, Elliot Murphy, Jackson Brown, Santiago Auserón, Luis Eduardo Aute o Toti Soler, entre d'altres, han ofert una actuació de dues hores i mitja.

Acompanyats entre cançó i cançó pel rapsode Constantino Romero, els músics han versionat temes com 'Diamons in the mine', 'Thanks for the dance', o 'Aleandra Leaving'. El cantant Jackson Brown ha valorat així l'homenatge.

Jackson Brown

És un homenatge a un dels cantants més influents. És un home fantàstic, crec que aquest concert d'homenatge ha estat millot que el de l'estiu però he trobat a faltar gent com el Kiko Veneno o Luz Casal.


També els espectadors han sortit molt satisfets de l'espectacle. L'objectiu d'establir un pont de comunicació entre l'essència musical de Cohen i les arrels més singulars del flamenc i la música mediterrània ha superat les expectatives del públic santcugatenc.

Públic Ta!

Ha estat fantàstic, m'ha agradat venir / m'ha agradat molt el John Cale/ l'Adam Cohen, m'ha semblat molt bé / m'ha agradat molt tot el concert.


L'espectacle ha estat enregistrat per la discogràfica DiscMedi que editarà un CD i DVD del concert amb la col·laboració de Televisió de Catalunya. Encara no se sap però quan es posaran a la venda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.