El casal Torre Blanca presenta avui el projecte de gestió


  • Comparteix:

L'Ateneu presenta aquest dilluns el projecte de gestió pel casal Torre Blanca en el marc del seu primer fòrum. Amb aquest espai, tots els joves de la ciutat podran participar de forma periòdica, donar la seva opinió i les seves propostes així com recollir la informació que necessitin sobre les activitats del centre.

El fòrum Torre Blanca d'aquest dilluns servirà per establir les bases del seu funcionament. Amb aquesta primera trobada l'Ateneu vol presentar el projecte guanyador de gestió i dinamització del centre i explicar com s'articula la participació dels joves, amb el mateix fòrum i amb el futur Consell d'Usuaris.

El cap del centre, Joan Carles Busquets, ha recalcat la importància de la participació dels usuaris.

Joan Carles Busquets

Nosaltres volem que tot el que passi a Torre Blanca estigui consensuat amb els usuaris. És imprescindible per la nostra idea buscar un espai per presentar idees.


Busquets ha dit que el fòrum ha de ser l'eina per buscar el consens i adquirir tota la informació per part de la ciutadania.

En el mateix sentit s'ha expressat el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon que estarà present a l'acte.

Toni Ramon

És un fòrum obert a la participació de tots esl usuaris de la masia i dels joves de Sant Cugat. perquè es facin seu aquest equipament.


El fòrum és obert a tots els joves de Sant Cugat majors de 12 anys i hi poden participar membres d'entitats, col·lectius, grups i associacions de caràcter juvenil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.