La primera fase de la remodelació de la Casa de Cultura s'acabarà a finals d'any


  • Comparteix:

La remodelació de la primera i segona planta de la Casa de Cultura estarà enllestida a finals d'any. El projecte de remodelació té l'objectiu de convertir l'equipament en un 'hotel d'entitats' per dinamitzar el treball del teixit associatiu. Mentre durin les obres, les entitats que utilitzaven la Casa de Cultura traslladaran les seves activitats al soterrani i a diversos espais del Club Muntanyenc.

La Casa de Cultura s'ha quedat petita per poder encabir l'activitat de les nombroses entitats santcugatenques. És per això que l'Ajuntament ha iniciat les obres d'ampliació i actualització de l'equipament, amb l'objectiu de posar-lo al dia i convertir-lo en un 'hotel d'entitats'. Ho explica l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Volem que la Casa de Cultura sigui un punt de trobada de les entitats, un 'hotel d'entitats'. L'objectiu és dinamitzar el treball de les entitats.


La primera fase de les obres, que ha començat aquest gener, s'allargarà fins a finals d'any. En aquesta etapa, s'adequaran la primera i segona plantes de la Casa de Cultura. Això permetrà ampliar de 10 a 19 les sales per a les entitats, modernitzar els serveis i equipar adequadament la sala auditori, entre d'altres.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, afirma que la remodelació no modificarà la filosofia de la Casa de Cultura, que es basa en compartir espais.

Àngels Solé

La filosofia de la polivalència es mantindrà. Vindran noves entitats residents, però seguiran compartint espais.


Per augmentar l'espai destinat a les entitats, l'Ajuntament ha traslladat a altres dependències alguns serveis municipals. L'OMET es desplaçarà al PAV-3, els despatxos de Joventut i l'Espai Jove ja s'han traslladat al Casal de Joves TorreBlanca, i el Centre de Recursos Pedagògics anirà al carrer Esperanto.

Mentre durin les obres, les entitats que utilitzen la Casa de Cultura traslladaran la seva activitat al soterrani del mateix equipament i a diversos espais del Club Muntanyenc.

La segona fase de les obres -que consistirà en la construcció d'una nova sala d'actes- i la tercera etapa -que servirà per arranjar la planta baixa i el soterrani- encara no tenen calendari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.