Convocat el segon premi de treballs de recerca Vázquez Montalbán


  • Comparteix:

La Comissió Memorial Manuel Vázquez Montalbán convoca el segon Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat. L'entitat, vinculada a la Fundació Sant Cugat, premiarà treballs d'alumnes de secundària dels centres de Sant Cugat elaborats durant el curs 2006-07. La principal finalitat del premi és mantenir viu el llegat de Vázquez Montalbán.

Els treballs es poden presentar fins al divendres 16 de març a la seu de la Fundació Sant Cugat. La temàtica, el contingut i l'extensió dels treballs són lliures. El guanyador aconseguirà la publicació del treball i una dotació econòmica de 300 euros. També es lliuraran llibres al centre educatiu al qual pertanyi el guanyador.

Dels treballs presentats, se'n seleccionaran cinc finalistes. Entre els finalistes, se n'escollirà el guanyador. El veredicte del jurat es farà públic al maig.

Escoltem el membre del Memorial Vázquez Montalbán, Isidre Marias.

Isidre Marias

La convocatòria del concurs obre la porta a presentar treballs de tot tipus de temàtica.


En la primera edició del premi, es van presentar 25 treballs. Un estudi sobre la delinqüència i la rehabilitació de joves va ser el guanyador del concurs. Per a més informació, es pot consultar l'adreça electrònica: www.stcugat.net/mvm.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.