Valldoreix celebra el Carnestoltes amb el Concurs de disfresses


  • Comparteix:

El concurs de disfresses i l'entrega de premis del concurs de carrosses de la cavalcada de Reis seran els actes centrals de la celebració de la festa del Carnestoltes a Valldoreix el diumenge 11 de febrer. La principal novetat d'enguany és la inclusió de tres noves categories al concurs de disfresses.

Un any més Valldoreix celebra la festa del Carnestoltes, a la plaça del Casal de Cultura, amb un concurs de disfresses, una xocolatada i un espectacle d'animació per a grans i petits. El vocal de Cultura de l'EMD, Josep Casadellà, explica la principal novetat que inclou el concurs d'enguany.

Josep Casadellà

Hem augmentat les categories per donar protagonisme i estimular la gent que es disfressa, A més, també donarem diplomes per compensar l'esforç de la gent.


D'aquesta manera s'establiran tres categories diferents amb un primer premi i un segon premi cadascuna, els premis seran vals de compra per música i literatura.

El mateix dia de Carnestoltes es farà l'entrega de premis del concurs de carrosses de la cavalcada de reis. Els guanydors d'aquesta edició han estat el Club Voleibol Sant Cugat, l'agrupació de defensa forestal de Valldoreix, i l'associació de veïns de Can Majó. En aquest cas els premis inclouen una part en metàl·lic i una part en queviures.

En cas de pluja l'organització traslladaria totes les activitias a la Nau de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.