El públic rep amb entusiasme 'La Guerra Domèstica'


  • Comparteix:

'La Guerra Domèstica', amb música de Franz Schubert, enceta les activitats del dia internacional de la dona davant d'un Teatre-Auditori molt fidel. L'òpera, interpretada per l'Orquestra de Cambra Sant Cugat i adaptada al català per l'Aula de Cant ha agradat a tot el públic present.

'La Guerra domèstica' pertany al Singspiel, un gènere de teatre musical alemany sorgit al segle XVIII que es caracteritza per la barreja de parts cantades i parts parlades amb temàtica còmica. L'obra, basada en la comèdia 'Lysistrata d'Aristófanes', ha comptat amb la direcció de Guerassim Voronkov.

La coordinadora general, Mariona Benet, que en l'òpera interpreta també el paper de Bàrbara, ha destacat el gran esforç dut a terme en tot l'espectacle.

Mariona Benet

No estàvem gens nerviosos. Hem treballat molt aquest espectacle i l'hem fet amb molta il·lusió. Ens hem entregat al complet.


La història, un grup de dones que es rebel·len perquè no volen que els seus marits tornin a la guerra, ha agradat al públic present al Teatre-Auditori, que ha aplaudit amb força el muntatge.

Públic Ta

Ha estat molt bé/Molt divertida, ens ha sorprès/Tot és d'aquí i el nivell és molt bo per ser local/Molt digne i molt bé.


El proper dia 20 de març 'La Guerra Domèstica' arribarà al Palau de la Música en una funció privada.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.