El Teatre de la Unió presenta 'Sa història des senyor Sömmer'


  • Comparteix:

'Sa història des senyor Sömmer' arriba aquest divendres al Teatre la Unió, dotze anys després de la seva estrena a Barcelona. En el seu primer any als escenaris, l'obra de Patrick Süskind va obtenir el Premi Especial de la Crítica. El muntatge està dirigit per Xiscu Masó i té com a intèrpret Pep Tosar.

'Sa història des senyor Sömmer' és un monòleg que diverteix al temps que commou un espectador que empatitza amb el personatge i es reconeix en cada un dels actes de l'obra. Amb més de 300 interpretacions del senyor Sömmer, Pep Tosar aconsegueix que en cada representació el personatge esdevingui millor, i amb ell el muntatge.

Pel responsable de programació del Teatre la Unió, Christian Treceño, és una de les millors obres que es poden veure en aquests moments als escenaris catalans.

Christian Treceño

És una de les millors obres que es poden veure en aquests moments en els escenaris catalans i que ofereix moments molt màgics.


Per aquest diumenge el Teatre la Unió també té preparada l'obra infantil 'Una de sabates'. El muntatge va a càrrec de la Companyia Picarols i els intèrprets són, Sabih Martín, Carol Caelles i Marta Paüls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.