Llargues ovacions pel 'Samsara' d'Ullate al TA!


  • Comparteix:

L'espectacle 'Samsara', de Víctor Ullate, s'ha estrenat a Catalunya al Teatre-Auditori amb forts aplaudiments del públic. El muntatge de dues hores de durada, trasllada a l'espectador a països d'on provenen músiques ètniques com Egipte, Iran, Nepal, Xina o Japó. Amb aquest espectacle Ullate continua expressant el cicle de la vida i la mort a través de la dansa.

Després d'oferir una Màster Class a 40 alumnes i d'un assaig obert ple amb la presència d'unes 600 persones, la companyia de ballet de Víctor Ullate ha fet l'estrena a Catalunya de l'espectacle 'Samsara' davant un Teatre-Auditori ple. Els 19 ballarins del muntatge han ofert una abstracció dels sentits a través del moviment corporal, la dansa i la música que traslladen l'espectador a l'Orient amb la intenció d'establir una barreja entre la bellesa i la crítica social de la situació de països com Egipte, Xina o la Índia.

El coreògraf de l'espectacle, Víctor Ullate, visiblement cansat després de la llarga jornada de dissabte, s'ha mostrat molt satisfet amb l'actuació de Sant Cugat.

Víctor Ullate

El públic, els ballarins i l'estrena a Catalunya de Samsara a Sant Cugat ha estat fantàstic


L'escenografia, duta a terme pel taller de Sant Cugat, consta d'un ull tancat gegant situat al fons de l'escenari. Al finalitzar el muntatge, l'ull s'obre i es converteix en una metàfora del vel de la ignorància que 'Samsara' ens ensenya a treure per poder despertar. El públic del Teatre-Auditori, que ha ovacionat l'espectacle i la companyia amb llargs apaludiments, ha gaudit amb totes les vessants del muntatge.

Públic Ta

'Ens ha agrdat moltíssim/ És un espectacle preciós/És fantàstic la música, els ballarins, la tècnica, tot/ M'ha encantat'


'Samsara' es podrà tornar a veure aquesta tarda a partir de les 19 en la segona funció a Sant Cugat. Després el muntatge visitarà ciutats com Vitòria, Manresa, Albacete, Cuenca i Toledo.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.