Els santcugatencs Emma Vilarasau i Jordi Bosch tornen a TV3 amb una nova comèdia


  • Comparteix:

Els actors santcugatencs Emma Vilarasau i Jordi Bosch protagonitzen la nova comèdia de TV3, 'Majoria absoluta'. La sèrie s'emetrà els divendres i explica els embolics sentimentals d'un vidu, pare de família nombrosa.

Parella també a la vida real, Jordi Bosch i Emma Vilarasau coincideixen de nou després de 'Nissaga de Poder'. Ara, tornen a Televisió de Catalunya per interpretar un director d'orquestra pare de 7 fills i una agent immobiliària soltera i independent.

'Majoria absoluta' és una idea original del cineasta i guionista, Joaquim Oristrell, responsable d'altres productes televisius com 'El comisario' i 'Todos los hombres sois iguales'. La sèrie es composa d'onze capítols que s'emetran els divendres, tot i que la cadena autonòmica va estrenar ahir la sèrie en format de pel·lícula.

A banda de Vilarasau i Bosch, també intervenen els actors Ferran Rañé i Carme Balagué. La direcció és de Sònia Sánchez, que també és responsable de 'Jet lag'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.