Toni Ramon defensa el model de gestió de la futura sala de concerts


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Joventut defensa el model de construcció i gestió de la futura sala de concerts, que està previst inaugurar el primer trimestre de 2008. En resposta a les crítiques del col·lectiu Dissidència Sònica, Toni Ramon ha aclarit que es convocarà un concurs públic per garantir que la gestió sigui 'professional', tant pel que fa a la promoció de grups locals com per oferir una programació musical de nivell.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha respost així les recents declaracions del col·lectiu Dissidència Sònica, que havia mostrat el seu desacord perquè sigui una mateixa empresa privada l'encarregada de construir i gestionar la futura sala de concerts.

Segons el tinent d'alcalde, la proposta del consistori és la més adient per respondre a les necessitats dels grups locals i del públic santcugatenc.

Toni Ramon

La proposta d'obrir aquest concurs és perquè empreses de management de grups i promotors de nivell es presentin amb una proposta molt ambiciosa de programació.


El concurs públic preveu una inversió aproximada d'un milió i mig d'euros, comptant l'aportació del solar i de més de 800.000 euros per part de l'Ajuntament. Així ho ha dit Toni Ramon.

Toni Ramon

Estenem que la sala pot costar 1,5 milions d'euros i comptarà amb la sala de concerts per 400 o 500 persones a més dels bucs d'assaig i d'altres equipaments.


Ramon ha recordat també l'esforç fet durant el mandat des de l'Ajuntament per programar música amb el cicle de concerts. En aquest sentit, ha volgut deixar molt clar que la nova sala servirà per donar projecció als grups de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.