Albert Sanchez Piñol tanca el cicle sobre l'Africa a l'ANC


  • Comparteix:

L'escriptor i antropòleg Albert Sánchez Piñol tancarà aquest dijous el cicle sobre l'Àfrica que organitzen Amics de la Unesco i Òmnium Cultural. L'autor de 'Pandora al Congo' oferirà una conferència titulada 'Àfrica i l'etnografia moderna', que comptarà amb la presència de l'alcalde.

Albert Sánchez Piñol, autor de 'best sellers' com 'La pell freda' i 'Pandora al Congo' i d'altres llibres sobre el continent africà com 'Pallassos i monstres', aportarà la seva visió sobre l'Àfrica i les vivències personals que hi ha experimentat convivint amb ètnies com els pigmeus.

Des de l'organització del cicle, el president d'Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat, Llorenç Batchellí, remarca la dificultat de fer conèixer els problemes de l'Àfrica en profunditat.

Lluís Batchallí

Tothom sap les vulgaritats generals d'Àfrica però una mica d'endinssament general no és fàcil.


El cicle, que va començar al gener, ha comptat amb la participació de conferenciants com el col·laborador de l'Avui Alfons Quintà i el professor jubilat de Geografia de la UAB, Manel Julivert. Els experts han parlat de temes com el marc històric, geogràfic i cultural de l'Àfrica actual i el paisatge del Sàhara.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.