El Teatre-Auditori renova el conveni de col·laboració amb el Diari de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha subvencionat amb 12 000 euros el Diari de Sant Cugat i el Tot Sant Cugat per a la difusió i promoció de la seva programació. La renovació del conveni de col·laboració amb la premsa local es produeix de manera bianual.

El Teatre-Auditori ha renovat aquest divendres el conveni de col·laboració amb la premsa local per difondre la seva programació. El pressupost d'aquest conveni és de 12 000 euros. Les contraprestacions que comporta la signatura són, entre d'altres, la inserció setmanal d'una pàgina a tot color al Tot, un anunci setmanal al Diari de Sant Cugat i 500 entrades dels espectacles anunciats pels subscriptors del diari.

De la seva banda, el Teatre-Auditori col·labora als concursos Senglot i Tot Fotoportada, organitzats pel Tot Sant Cugat. El Teatre-Auditori comptarà amb un banner a la secció agenda del web del Tot.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, explica la importància del grup Premsa Local, editora del Tot i el Diari, com a marca de cultura.

Àngels Solé

Difícilment Sant Cugat tindria una marca de cultura si no fos per la premsa local i comarcal


D'altra banda, Ramon Grau, president del grup de comunicació local, valora la importància del Teatre-Auditori per a la ciutat.

Ramon Grau

El Teatre-Auditori és un dels generadors d'informació més importants de la ciutat en tot el que consisteix fer poble i per tant hi hem d'estar vinculats.


El lloc escollit pel signatura del conveni ha estat el Cafè Auditori.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.