Carlos Nuñez i l'ONC d'Andorra entreguen una gran combinació musical al TA


  • Comparteix:

Carlos Nuñez i l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra omplen el Teatre-Auditori en un concert de dues hores de durada. La combinació de música celta amb l'Orquestra Simfònica ha agradat a un públic que ha ovacionat el muntatge.

Amb el cartell d'entrades exhaurides, Carlos Nuñez i l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra, han arribat al Teatre-Auditori per oferir el segon concert a Catalunya, després de tocar al Palau de la Música. Nuñez i l'Orquestra han interpretat temes com 'En las montañas de Galícia', 'Brendan theme', basada en la llegenda irlandesa de Brendan, o les peces incloses en la banda sonora de 'Mar Adentro' i la pel·lícula japonesa 'Gedo Sonkis'.

Carlos Nuñez s'ha mostrat molt satisfet de com ha anat el concert a Sant Cugat.

Carlos Nuñez

Ha estat un concert de dues hores amb una barreja de música clàssica i música celta i al final hem posat el toc de festa i el públic ha gaudit dempeus.


El públic del Teatre-Aduitori, molt receptiu amb tot el concert, ha gaudit de la combinació entre la música del gaiter internacional i l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra tot i que alguns prefereixen l'estil personal de Carlos Nuñez en solitari.

Públic

A mi m'ha encantat/Ha estat fabulós/Ja és la segona vegada que venim a veure aquest concert/ L'orquestra m'ha agadat moltíssim/M'agrada més el Carlos Nuñez en solitari.


El concert ha comptat amb la presència de l'irlandès David Brophy com a director, i Gerard Claret com a concertino director de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra. El recital ha finalitzat amb tot el públic del Teatre-Auditori dempeus aplaudint i seguint el ritme de la música del concert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.