El muntatge 'Nosaltres' fa reflexionar el públic del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Més de 600 persones ha presenciat al Teatre-Auditori l'espectacle 'Nosaltres'. L'obra dirigida per Glòria Rognoni i interpretada per onze actors del Grup de Teatre Social Femarec reflexiona sobre les aparences, i l'acceptació del que som sense màscares ni complexos.

L'associació Femarec, que ja va portar al Teatre-Auditori el muntatge 'Seduïts pel dubte', relata a través de 'Nosaltres', la història d'uns sense-sostre que ens condueixen per un procés d'aprenentatge i transformació a través de les seves manies, dèries i obsessions per explicar-nos qui han estat, qui són i qui volen ser.

La directora Glòria Rognoni ha destacat que aquest muntatge va més enllà del teatre.

Glòria Rognoni

Jo de l'obra destaco la gran interpretació dels actors, i les grans aportacions que han anat realitzant durant tot el procés. Aquesta obra va més enllà del que és teatre.


L'espectacle incorpora trets essencials de 'La flauta màgica' de Mozart aprofitant la commemoració del naixement del compositor. Els actors Andreu Buxó i Manolo Valdivieso han explicat la gran experiència que han viscut a través de l'escenari.

Andreu Buxó i Manolo Valdivieso

Actuar dalt de l'escenari és un moment irreal/És una experiència fantàstica, ja és el segon any que venim i el més important és que el públic gaudeixi de l'obra.


Després de l'actuació de Sant Cugat el grup està preparant ja el següent muntatge que està previst que s'estreni el mes de novembre a Barcelona i que arribi la temporada vinent al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.