134 persones participen en la catorzena edició del Concurs de Pintura Ràpida


  • Comparteix:

Els concursants es van aplegar als voltants del Monestir des de primera hora del matí

Els concursants es van aplegar als voltants del Monestir des de primera hora del matí

Un total de 134 persones van participar ahir en el Concurs de Pintura Ràpida Francesc Cabanas i Alibau. Els premis de la catorzena edició es van lliurar al Claustre del Monestir en presència d'unes 300 persones. El primer premi s'el va endur Narcís Sala.

L'edició d'enguany va coincidir amb l'acte d'homenatge al pintor sancugatenc, en honor del qual es va col·locar una escultura de bronze al passeig dels Plataners.

En total es van inscriure al concurs 134 participants, 29 en la categoria infantil, 17 en la juvenil i 88 en la d'adults. Els premiats han estat Narcís Sala, Mònica Ródenas i Catia Alavedra, en primer, segon i tercer premi lloc, respectivament. Laia Teixidó ha estat la guanyadora en la categoria infantil.

Amb motiu de la celebració de l'Any del Mil·lenari, el Concurs de Pintura Ràpida s'ha centrat enguany en el Monestir. La inscripció estava oberta a tothom i alguns concursants es van aplegar al llarg del matí per pintar als voltants del monument. La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, es va mostrar molt satisfeta pels resultats:

Angels Ponsa

Durant el matí hem pogut veure gent gran i petita que pintaven el nostre Monestir i el resultat ha estat molt bo


El guanyador del primer premi, dotat amb 1.200 euros podrà fer una exposició a la Sala d'Exposicions Municipal de la Casa de Cultura i editar un catàleg. La resta de les obres quedaran exposades a la Casa de Cultura i al Bar Jardineto durant tot el mes de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.