La Galeria presenta el diàleg constant entre colors de Carmen Galofré


  • Comparteix:

L'obra pictòrica recent de Carmen Galofré és la protagonista de la segona exposició individual que fa l'artista catalana de Rochester, als Estats Units, a La Galeria. La trentena d'olis sobre tela i fusta exposats mostren persones, petits objectes o paisatges i es caracteritzen en la difuminació d'aquestes imatges en l'espai.

La Galeria acull fins a mitjans d'abril una trentena dels olis més recents de l'artista catalana Carmen Galofré. Es tracta d'unes pintures de diferents formats i on la temàtica escollida, ja sigui objecte o figura, perd el protagonisme diluint-se en l'espai.

En aquest sentit, Carmen Galofré ha destacat el seu interès en el diàleg constant entre dos colors dins d'una mateixa atmosfera.

Carmen Galofré

Intento pintar la vida, el que m'agrada i intento sempre que hi hagi un joc entre 2 tonalitats, potser amb un altre 3 color com a convidat.


Les obres es caracteritzen per presentar ambients delicats i subtils amb una càrrega emotiva i personal, amb un cromatisme ple de d'ocres, blaus, blancs, marrons i grisos.

Les obres exposades tenen un preu que va des dels 1.500 euros de les obres de petit format fins als 6.500 euros de les més grans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.